Produktion

Strenge kvalitetskrav og effektiv logistik
I produktionen kører vi med avanceret CNC-styret udstyr, som hele tiden er opdateret til de bedste og mest effektive versioner. Vores strenge kvalitetssikring gør, at intet overlades til tilfældighederne, og at vi løbende tjekker i forhold til de højeste standarder. Vores dygtige og kvalitetsbevidste medarbejdere sikrer, at kvaliteten af vores stålkonstruktioner er i top.


Logistik
Vi har desuden en særdeles effektiv logistikfunktion, som sikrer at råvarer, færdigvarer, byggepladsleveringer osv. kommer ind og ud af fabrik og byggepladser på den mest arbejdseffektive måde. Det betyder, at vi kan hjælpe med en meget præcis planlægning, der i sidste ende betyder meget for den overordnede økonomi.

CSK fabrikker i Thisted og Tukums råder over en effektiv og moderne maskinpark, som omfatter stort set alt lige fra håndholdte svejseværker til slyngrensere, svejseautomater, CNC-styrede plasmaskærer til CNC-styrede bore-/saveanlæg.


Sidste finish
Som afslutning på produktionen overfladebehandles stålkonstruktionerne. Det sker på vores egne malerværksteder efter kundens specifikation. Når overfladen er tør, og konstruktionen er klar til montage, læsses den på vores trailere og køres ud på byggepladsen, hvor vores montører er klar.

 

> Montage