FAKTA OM EGEPARKEN

Bygherre:
Omnicon Projektudvikling A/S

Totalentrepenør:
Omnicon Projektudvikling A/S

Byggeplads:
Kokkedal

Arkitekt:
A3 Arkitekter AB

Lyder det spændende, og vil du gerne høre mere om dette, eller andre projekter CSK har været involveret i?

Send os en forespørgsel

Vi vil returnere med svar inden for 3 dage.

Egeparken

– eksklusive ejendomme

 

Helt nye og eksklusive lejligheder i Kokkedal, hvor fokus har været lagt på helhedsindtrykket. Tanken var, at Egeparken skulle fremstå eksklusivt og som en fryd for øjet. Derfor er der virkelig leget med tingene, for at byggeriet skulle være flot og spændende at se på. En væsentlig del af det visuelle indtryk kommer fra de konstruktioner, som CSK har bidraget med, nemlig stålet. Både udvendige trapper, værn og altaner samt indvendige trapper er fra CSK.

Nye Dimensioner
CSK har været med helt fra Egeparken var på projektstadiet. Det skyldes et mangeårigt kendskab og godt samarbejde mellem totalentreprenøren Omnicon og CSK. CSK har været med til at finde løsningerne til arkitektens idéer. Netop dette har givet ekstra dimensioner til byggeriet, da de udvendige trapper eksempelvis har fået et nærmest skulpturelt udseende.

Tagterrasserne er også et kapitel for sig. De er designet og udformet med et eksklusivt udtryk, der forstærkes af den hvide pulverlakering og det flotte glas. Netop for at kunne være med til at give det hvide og kubistiske udseende og gøre arkitekturen gennemført til mindste detalje.

Valgt på grundlag af solidt kendskab
Det blev CSK, som blev bedt om at levere stålløsninger til Egeparken i Kokkedal, fordi totalentreprenøren Omnicon Projektudvikling ved, at CSK kan sit kram. Og lidt til.

Omnicons ønske er, at Egeparken skal være et eksklusivt område, som er smukt og udfordrende at se på, og derfor var der ingen tvivl om, hvor der skulle hentes hjælp og inspiration. Det var hos CSK.

Vi har ikke spurgt andre”, fortæller projektleder Anders Strange fra Omnicon. 
Kendskabet de to parter imellem er så godt, at tilliden til kvaliteten er i top, og desuden er det muligt at bruge hinanden som gode inspirationskilder til, hvordan tingene kan løses i praksis. For en ting er at få ideer, noget andet er at udføre dem i praksis.


Det har været en fornøjelse, fordi vi har samarbejdet helt fra projektstadiet. Det har taget en drejning undervejs, men er blevet til et flottere resultat. Noget vi godt vil være bekendt.” siger Anders Strange.

Referencer i trapper, værn og altaner