FAKTA OM CROWNE PLAZA

Bygherre:
Crowne Plaza Copenhagen Towers

Totalentrepenør:
Sjælsø Gruppen A/S

Byggeplads:
Amager, København

Ingeniør:
Midtconsult A/S

Arkitekt:
Dissing+Weitling A/S

Lyder det spændende, og vil du gerne høre mere om dette, eller andre projekter CSK har været involveret i?

Send os en forespørgsel

Vi vil returnere med svar inden for 3 dage.

Crowne Plaza

– 4 stjerner


Med Crowne Plaza Copenhagen Towers var det første gang i mange år, at København kunne præsentere et nybygget 4-stjernet hotel af international standard. Det prestigebyggeri lukkede de første gæster ind i november 2009.

CSK har leveret stålkonstruktioner til bygningens atrium og taget samt til gangbroer i flere niveauer. Derudover er hotellets ståltrapper og værn specialfremstillet af CSK.

Byggeriet har haft en meget stram deadline fra begyndelsen, og det har stillet store krav til planlægning og produktion.

Derudover har den enorme byggeplads været en udfordring, når samtlige håndværkere på én gang har arbejdet med hvert sit område – det har krævet professionelt overblik og omtanke. Udfordringen er lykkedes upåklageligt. Det 25 etagers hotel med 366 værelser og 4 stjerner tårner med sine 85 meter stolt op overfor indkøbscentret Fields i København.

 

Miljø og bæredygtigt byggeri
Byggeriet sætter en helt ny standard for et 4-stjernet hotel af international klasse. Mange kreative design­detaljer indgår i arkitekturen og hotellet er tilstræbt som et miljøvenligt og bæredygtigt byggeri, hvor miljøbelastningen er minimal. Det moderne udtryk understreges af materialevalget, hvor stål og beton giver bygningen sit rene og stringente formsprog.

Udover de 366 værelser har hotellet også bar, restaurant, Executive Lounge med tagterasse og et kongres- og konferencecenter på 3.500 m2. Det er Copenhagen Hotel Management, der står bag Crowne Plaza, som en del af verdens største hotelkæde med mere end 4.100 hoteller.

Referencer i trapper, værn og altaner