Trapper, værn og altaner

– funktionelt og skulpturelt

 

En trappe er ikke bare en trappe, en altan ikke bare en altan, og et værn absolut ikke bare et værn. Trappen er et arkitektonisk forbindelsesled, der både er en funktionel og skulpturel del af bygningen. Altanen er stedet, der tilfører bygningen en ekstra udendørs dimension, og værnet er din sikkerhed for, at der ikke sker uheld.

Trapper rummer også mange designmæssige muligheder. Spindeltrappens nærmest aristokratiske signalværdi, ligeløbstrappens robusthed og kvart- og halvsvingstrappens elegance er alle eksempler på, hvordan trappen forandrer et rum og giver det værdi.

CSK har stor erfaring med krævende trappeforløb både udvendigt og indvendigt. Ofte er trapper en udsmykning i sig selv, og det stiller store krav til produktionen, færdiggørelsen og montagen.

Altaner er lejlighedens ekstra rum – privatliv i det fri uden det besværlige havearbejde, og med muligheden for at følge årstiderne på nært hold. Derudover er altaner også en værdiforøgelse af ejendommen.


Og som en naturlig del opsættes der værn i mange forskellige designs. F.eks. i stål, glas eller en kombination.

CSK har gennem et mangeårigt samarbejde med kendte arkitekter og engagerede bygherrer opnået stor erfaring med rådgivning, design, produktion og montage af altaner og værn.

Lyder det spændende, og vil du gerne høre mere om dette, eller andre projekter CSK har været involveret i?

Send os en forespørgsel

Vi vil returnere med svar hurtigst muligt.

Referencer i trapper, værn og altaner


Udvalgte referencer

Seneste referencer