Fakta om XXL:

Bygherre:
Bulk Eiendom

Totalentreprenør:
Logistic Contractor

Byggeplads:
Örebro, Sverige

Ingeniør:
Norconsult

Arkitekt:
Arkitekterne Krook & Tjäder AB

Lyder det spændende, og vil du gerne høre mere om dette, eller andre projekter CSK har været involveret i?

Send os en forespørgsel

Vi vil returnere med svar inden for 3 dage.

Hurtig og effektiv opførelse af nyt XXL-lager

CSK var totalleverandør på stålarbejdet, da den svenske sportskæde XXL fik opført et stort nyt centrallager i Örebro i Sverige. Bygherren på projektet var Svenske Bulk Eiendom, der beskæftiger sig med opførelse og udlejning af lagerhaller.

 

I CSK er vi vant til at arbejde hurtigt og effektivt, hvilket er en væsentlig årsag til, at vi er en af hovedentreprenørens, Logistic Contractor, foretrukne samarbejdspartnere inden for stålarbejde. Disse kompetencer fik vi i høj grad brug for under opførelsen af XXL-centrallageret. Her var der nemlig tale om et byggeprojekt med en særdeles stram tidsplan, hvor samtlige 20.000 kvm. stålkonstruktioner blev monteret i løbet af blot 14 dage. Alt i alt blev der brugt 507 ton stål til XXL-lageret, og CSK leverede og monterede samtlige bærende stålkonstruktioner med søjler og gitter.

 

Da CSK har produktion i både Thorsted, Thisted og Letland, kan vi tilbyde vores kunder hurtig levering på stålkomponenterne. Samtidig er vi effektive i projekterings-, dimensionerings- og godkendelsesfasen, så produktionen kan blive igangsat ganske kort tid efter, at ordren er afgivet. Vi er omstillingsparate, fleksible og effektive, og så er vi god til at finde de rigtige løsninger. Alt sammen kompetencer, som har givet os mange ordrer i bogen.

Referencer i specialkonstruktioner