FAKTA OM HUNDIGE STORCENTER / WAVES

Bygherre:
Schaumann Properties A/S

Byggeplads:
WAVES, Greve

Ingeniør:
Leif Hansen Rådgivende Ingeniører A/S

Arkitekt:
PLH arkitekter A/S

Lyder det spændende, og vil du gerne høre mere om dette, eller andre projekter CSK har været involveret i?

Send os en forespørgsel

Vi vil returnere med svar inden for 3 dage.

Waves

– nyt liv til det gamle Hundige Storcenter

Tiden var kommet til, at forstadscentret Hundige Storcenter skulle gennemgå en ansigtsløftning og forvandles til et moderne byggeri med et tidssvarende udtryk. Til et 68.000 mstort indkøbscenter med plads til ca. 140 butikker, hvoraf en af butikkerne ville være Danmarks største Bilka-varehus på 24.000 m2.

Projektering 
CSK blev inddraget i projektet på et tidligt tidspunkt og deltog i den samlede projektering såvel som i detailprojekteringen. Derudover producerede, leverede og monterede CSK alle stålkonstruktionerne i om- og tilbygningen. Projektet var en udfordrende opgave. Ikke blot på grund af den store leverance på næsten 5.000 tons stål, men også på grund af byggeriets kompleksitet.

Arkitektonisk udfordring 
Ombygning og renovering stiller store krav til, at man kan få de eksisterende bygninger til at passe sammen med den nye arkitektur. Men en af grundene til, at valget faldt på stål til de bærende konstruktioner, er, at stålet giver optimale muligheder i forhold til at få nyt og gammel byggeri til at gå op i en højere helhed.

 

Referencer i specialkonstruktioner