FAKTA OM VADGÅRDSSKOLEN

Bygherre:
Gladsaxe Kommune

Lyder det spændende, og vil du gerne høre mere om dette, eller andre projekter CSK har været involveret i?

Send os en forespørgsel

Vi vil returnere med svar inden for 3 dage.

Vadgårdsskolen

– skulpturel specialkonstruktion

Til fællesstuen på Vadgårdsskolen i København blev et særligt kundeønske imødekommet i form af specialspær udført af CSK.

For at opnå et luftigt udtryk i skolens fællesstue, blev der udformet specialspær med en næsten skulpturel virkning, som forstærkes af farvevalget.

Søjlerne er konisk opsvejste med en notgang, som markerer overgangen til den specialudformede top. For at undgå en for dominerende virkning af søjlerne, er de konstrueret så én søjle med én gitterkonstruktion bærer to spærfag.

Referencer i specialkonstruktioner