Fakta om Lidl:

Bygherre:
Lidl

Totalentreprenør:
Logistic Contractor

Byggeplads:
Rosersberg, Sverige

Ingeniør:
Logictic Contractor og Colberg Consult

Arkitekt:
Arkitekterne Krook & Thäder AB

Lyder det spændende, og vil du gerne høre mere om dette, eller andre projekter CSK har været involveret i?

Send os en forespørgsel

Vi vil returnere med svar inden for 3 dage.

Nyt centrallager til Lidl

Lidl har gennem Logistic Contractor fået bygget nyt, stort centrallager i Stockholm, og CSK har endnu en gang været det naturlige valg som leverandør og montør af stålkonstruktionerne.

 

Logistic Contractor har stor ekspertise inden for større byggerier som butikscentre og centrallagre. Det har CSK også, så der er ingen tvivl om, at vi er et godt match på denne type opgaver.  Vi har efterhånden lavet en del opgaver for svenske Logistic Contractor, så vi ved, hvordan de tænker, og hvordan de ønsker tingene udført. Det helt overordnede krav er: Hurtigt og effektivt kvalitetsarbejde.

 

CSK har leveret alle stålkonstruktioner til samtlige 45.000 kvm. Vi har således leveret de bærende stålkonstruktioner i form af søjler og udvekslingsgitter, ligesom vi har leveret afstivning, udvendig gangbro og trapper.

 

Netop dét, at vi kan levere hele pakken fra bærende stålkonstruktioner til sekundære stålkomponenter som gangbroer, trapper og repos, er noget, vi vinder mange opgaver på. I Lidl-byggeriet har vi forestået alt fra projektering og dimensionering af alle komponenter og samlingsdetaljer til produktion, levering og montering.

Referencer i specialkonstruktioner