Montage

Vi er eksperter – til lands, til vands og fra luften
Montagearbejde kræver stor ekspertise, for ofte kommer montagefolkene på opgaver, hvor der ikke findes standardløsninger. Selve montagen er den proces, der afslutter en opgave for CSK. Men forud for montagen går et enormt planlægnings- og koordineringsarbejde. For at montere de enkelte elementer kræves det, at de rigtige ting er på stedet til den rigtige tid. Det inkluderer også kraner og lastbiler.

Montagefolkene er eksperter, der forstår sig på avancerede svejsninger og som kan arbejde under vanskelige vilkår. I det hele taget kræver montering af stålkonstruktioner veluddannede og kreative folk.

Hos CSK har vi meget fokus på sikkerhed, derfor har alle vore montører gennemgået et sikkerhedskursus.

Vores montører er udstyret med alt, hvad der skal til for at løse opgaven, og de er alle selvstændige og kvalitetsbevidste. Vi forlader ikke pladsen før opgaven er løst – til tiden selvfølgelig!


Montage under vanskelige vilkår
Montagearbejde kræver stor ekspertise, for ofte kommer montagefolkene på opgaver, hvor der ikke findes standardløsninger. Selve montagen er den proces, der afslutter en opgave for CSK. Men forud for montagen går et enormt planlægnings- og koordineringsarbejde. For at montere de enkelte elementer kræves det, at de rigtige ting er på stedet til den rigtige tid. Det inkluderer også kraner og lastbiler.

Montagefolkene er eksperter, der forstår sig på avancerede svejsninger og som kender kravene til arbejde under vanskelige vilkår. I det hele taget kræver det veluddannede og kreative folk at montere stålkonstruktioner.

 

> Evaluering