FAKTA OM PRODUKTIONEN

3 fabrikker:
2 i Danmark, 1 i Letland

Produktionskapacitet:
Ca. 20.000 tons om året

Produktionsarealer:
Ca. 33.300 m2

Antal ansatte:
260 medarbejdere (medio 2014)

Malerkapacitet:
Ca. 90.000 m2 pr. år

CSK

CSK konstruerer og fremstiller stålkonstruktioner til alle former for byggeri – lige fra vindmøllefundamenter og specialkonstruktioner over stålspær og stålbjælker til trapper, værn og altaner.  

Totalleverandør af stål til byggeri 
Det handler ikke alene om leverance af stålkonstruktioner i høj kvalitet. Når vi siger totalleverance, betyder det alle delelementer i processen – og det starter med en professionel og seriøs rådgivning før og under arbejdet.  

Når intet er for stort og intet er for småt 
At arbejde med stålkonstruktioner i alle størrelser kræver en fleksibel produktion. En produktion der kan omstilles hurtigt uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten.  

CSK har fabrikker i både Danmark og Letland, for at kunne levere den bedste service og det bedste produkt overhovedet. Tilsammen er vore produktionssteder i stand til at levere stålløsninger til stort set enhver tænkelig konstruktion.

Dygtige medarbejdere 
Det væsentligste parameter er kompetente og dygtige medarbejdere, som kan håndværket til fingerspidserne. Og det uanset, om det handler omvindmøllefundamenter, mindre, men håndværkskrævende smedeopgaver som trapper, værn og altaner, eller det drejer sig om store tagkonstruktioner, elevatorskakte og bærende konstruktioner. Eller CSK bjælker og TSB-spær. Vores medarbejdere håndterer opgaverne med udgangspunkt i kundernes behov. Kreativitet og erfaring er den blanding, som gør det muligt at skabe konstruktioner, der giver ekstra dimensioner.

Det er ikke uden grund, at vi siger, at CSK går til stålet. Vi er dedikerede og arbejder altid tæt sammen med kunden, således at projektet produceres, leveres og monteres til kundens fulde tilfredshed. Vores kompetencer er unikke, hvilket gør, at vi tør sige, at CSK er kendt som en af de bedste leverandører på markedet.